چطور هم از املاکی که این خونه رو ‌اجاره داده و هم املاکی که من با معرفی خونه رو ‌خریدم و هم خریدار شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۳ #98052308

با سلام و‌خسته نباشید.
بنده ملکی رو معامله کردم به قیمت ۴۱۴ میلیون تومان و حدود ۲۸۸ م رو چک بین بانکی به خریدار دادم. مابقی قرار شد از رهن خونه و وام اوراق تسویه شه ‌‌تاریخ سند رو هم یک ماه بعد موکول کردیم. تو قولنامه نوشتیم که بنگاه خونه رو‌ رهن بده و پولشو بده به خریدار. ولی ننوشتیم که ما حضور نداشته باشیم. حتی از دادن کلید واحد بما خوداری کردن. سند واخد و وکالت فروش خریدار هم بابت وام دست ما بود.
طی تماسی که با ما گرفتن ما گفتیم باید خودمون باشیم و راضی نیستیم به اسم صاحب ملک قولنامه رهن نوشته بشه.اما گوش نکردن و تو یه بنگاه دیگه دادن رهن بدون اینکه ما باشیم و ‌شروطمونو ‌برا مستاجر بگیم. و ‌به اسم فروشنده قولنامه نوشته شده. حال من میخام هم از املاکی که این خونه رو ‌اجاره داده.هم املاکی که من با معرفی خونه رو ‌خریدم و هم خریدار شکایت کنم.
چون میگن هرکاری دلت میخاد برو بکن.
وکلای محترم ممنون‌ میشم راهنماییم ‌کنن ‌ واقعا درمانده شدم مراحل قانونیشم نمیدونم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مفاد قرارداد فی مابین(قلنامه)و مطابق قانون اصل آزادی قراردادها اگه توافقی شده است مالکیت به شما تعلق دارد اما با توجه به اینکه بخشی از ثمن معامله طی اظهارت خودتان بصورت پول رهن و وام باید به خریدار پرداخت شود مطابق قانون مدنی توافق حاصل منوط به اثر گذاری آن می باشد (انشاء ،منشاء)
عقد معلق:
از مفهوم ماده ۱۸۹ معلوم می شود که عقد معلق عقدی است که تاثیر آن بر حسب انشاء موقوف به امر دیگری باشد. یعنی طرفین عقد می توانند بواسطه تعلیق پیدایش آثار عقد را منوط به امری در آینده نمایند. اساسا تعلیق در انشاء (پیدایش اصل عقد) باطل بوده و تنها تعلیق در منشاء (پیدایش آثار عقد) را جایز شمرده اند. انحلال عقد را می توان معلق بر شرط نمود و چنین شرطی را شرط فاسخ می نا مند
نکته اخر اگه در قرارداد ذکر شده است که از تاریخ انعقاد قرارداد فروشند نمیتواند بدون اذن خریدار خانه را رهن دهد میتوانیت نسبت به فسخ قرارداد اقدام فرمایید الهذا بایستی با توجه به مفاد قرارداد فی مابین( فروشنده ،خریدار )تا چه میزان تعهدات طرفین معتهد هستند