کسانی که تغییر جنسیت می دهند؛ مدارکشون چه می شود؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۳۳ #98038684

سلام و خسته نباشید.
مدارک مدارس، دانشگاه، ورزشی، زبان و خیلی چیز های دیگر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دادگاه مراجعه نمایید و پس از صدور دادنامه مبنی بر تغییر جنسیت همه مدارک تغییر خواهد کرد

ابتدا میبایست درخواست تغییرجنسیت را در دادگاه مطرح وثبت نمایید و بعد از طی مراحل پزشکی وقانونی، دادگاه مربوطه نامه ای جهت اداره ثبت احوال منطقه ارسال مینماید و ثبت تغییرجنسیت در ثبت احوال، مستندی خواهدبودبرای پیگیری های بعدی و با ارائه مدارک قانونی میتوانید به ادارات وفدراسیون مربوطه مراجعه نموده تا مراحل صدور گواهینامه ومدارک جدیدانجام گردد.

سلام
اگر تغییر جنسیت مطابق قانون و شرعی انجام شده باشه طبق نظر کمیسیون مدارک هم مطابف جنسیت تغییر پیدا خواهدکزد

مطابق رای دادگاه تمامی ارگانهای دولتی و خصوصی ملزم به تبعیت هستند

درود تمامی مدارک تحصیلی و هویتی و.. بعد از گرفتن دادنامه از دادگاه میتوان تغییر داد

با سلام چنانچه رای دادگاه ندارید می بایست ابتدا از رای دادگاه اخذ نموده و پس از آن به استناد رای دادگاه تقاضای تغییر مدارک خویش را مطرح نمایید

با سلام
در صورتیکه بصورت قانونی و با مجوز دادگاه اقدام به تغییر جنسیت نموده باشید میتوانید جهت تغییر مدارک هویتی و سایر مدارک موجود اقدام بفرمایید