پرونده در کلانتری و دادسرا گم شده است، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۶۲۳ #98036740

سلام
در تاریخ ۹۸/۵/۱۳ تصادف داشتم و غیر مقصر شناخته شدم، الان جواب نامه های پزشکی قانونی رو گرفتم ولی پرونده ای به اسم من نه در سیستم و نه در دادسرا و نه در کلانتری نیست، در صورتی که من خودم پرونده رو دیدم و مدارک شناسایی خودم رو تحویل دادم، کلانتری می گه حتی توی بایگانی ما هم پرونده شما نیست و توی لیست ارسال به دادسرا هم نیست، دادسرا هم می گه اینجا نیومده و اگه میومد باید پیامک میومد واستون، جوری شده انگار این اتفاق هیچ وقت نیوفتاده، لازم به ذکر هست که طرف می گفت توی کلانتری آشنا هست و میدم مشکل رو حل بکنن و فکر می کنم همین آشناشون ممکنه کاری کرده باشه.
الان چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. بهتر است با تهیه بدل اقدام فرمایید. لازمه شروع آن اخذ رونوشت گزارش اولیه مرجع انتظامی و رونوشت گواهی پزشکی قانونی است. گم شدن پرونده در کثرت کار آنچنان غیرطبیعی و نامانوس نیست. منکر حق حضرتعالی نیستم و شما را هم به خوبی درک میکنم. وقتتان با ارزش تر از این است که بخواهید درگیر ۱۹۷ و بازرسی شوید. دیر یا زود اصل پرونده اتان پیدا خواهد شد اما جای شما بودم تقاضای تهیه بدل میکردم تا از لحاظ زمانی عقب نیفتم.

سلام
پرونده را اول ازطریق اطلاعات شاکی و متهم (نام و کدملی) بررسی نمایید در صورت پیدا نشدن مراتب را ۱۹۷ گزارش دهید

نامه پزشکی قانونی پیرو معرفی نامه کلانتری صادر شده است. با شماره آن نامه می توانید اصل آن را خواستار شوید. از طرفی پلیس ۱۱۰ گزارش تماس ها و صورتجلسه تصادفات را دارد. این امکان وجود دارد بتولنید مجددا مدارک را جمع اوری و پرونده را تشکیل دهید و یا از طریق حفاظت اطلاعات پیگیری کنید.

شما میتوانید موضوع را از طریق ۱۹۷ و بازرسی نیروی انتظامی پیگیر شوید کلانتری ها مجهز به دوربین مداربسته میباشند و میتوانید با بازبینی دوربین ها موضوع خود را به نتیجه برسانید

درودبرشما.بهتراست پرونده را با نام شخص طرف دعوی جستجو نمایید واگر بازهم پیدا نشد شما میتوانید به نماینده حفاظت مستقر در دادگستری ها مراجعه واعلام گزارش کنید

سلام پاسخ پزشکی قانونی خطاب کلانتری داده می شود و اگر پرونده در کلانتری مفقود شده به ۱۹۷ و حفاظت نیروی انتظامی گزارش دهید .