دادگاه باید رایی صادر کند که میزان درصد دقیق دیه در آن حساب شده باشد، روال چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۸ #98016197

سلام.
رای دادگاه در خصوص مقصر بودن راننده مقابل و موقوفی تعقیب او بعلت فوت در رای اعلام شده است..جواب تکمیلی پزشک قانونی هم تحویل دادگاه شده است.رفته ام بیمه برای دریافت دیه بیمه می گوید دادگاه باید رایی صادر کند که میزان درصد دقیق دیه در آن حساب شده باشد و دادگاه می گوید بیمه باید نامه ای به دادگاه بفرستد و آنچه که لازم دارد برای رسیدگی طلب کند.. هر دو طرف به گردن دیگری می اندازند. روال چیست؟!

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق گفته ی بیمه،دادگاه باید مبلغ دیه را مشخص و رای را صادر کند سپس برای دریافت دیه، به بیمه مراجعه کنید.

بیمه طبق رای و دستور دادگاه اقدام خواهد کرد لذا بیمه در صورتی که در خصوص رای مورد نظر ابهام دارد باید از دادگاه استعلام نماید

روال این است که دادسرا وقاضی با تطبیق مندرجات گواهی پزشکی قانونی و قانون مجازات اسلامی میزان دیه فرد را تعیین و ارش تعیین شده را تایید میکنند،سپس طبق رای صادره بیمه دیه را پرداخت میکند

اصطلاحا تبادل لوایح گفته میشه و درخواست طرفین از طریق لایحه باید تقدیم دادگاه بشه اگر بیمه عمدا اقدام نکرد به دادگاه تقاضای صدور دستور جهت رسیدگی به پرونده و جلوگیری از اطاله دادرسی بدید

دادگاه باید میزان دیه را تعیین و به بیمه دستور پرداخت بدهد . لذا باید درخواست خود را کتبا بدهید یا از بیمه نامه بگیرید تا درجواب ، دادگاه پاسخ بیمه را بدهد

بیمه درست میگه و دادگاه اشتباه کرده

با سلام
موضوع شما نیاز به رویت مدارک و مطالعه پرونده شما دارد
دادگاه در حکم صادره دیه مقدر و ارش تعلقی را قید مینماید و بیمه بر اساس ان و با کمک از کارشناسان خود جهت پرداخت دیه تعیین شده اقدام مینمایند