مزاحمت برای نوامیس با توطئه و استشهاد محلی قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۹ #98008804

با سلام میخواستم بدون در اتهام مزاحمت با استشاهد محلی بدون شاهد و اقرار امکان محکومیت فرد وجود دارد؟
دوم اینکه اگر فردی مشکل روانی داشته باشد اما مجنون نباشد ولی انسان با موقعیت اجتماعی و بسیار خوبی باشد بدون سو سابقه کیفری ایا میتواند با این شرایط موجب سوقط شلاق شود؟؟
سوم ایا مزاحمت برای نوامیس به شورای حل اختلاف می رود؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده های کیفری به جز چند استثنا همگی در صلاحیت دادسرا ودادگاه است و برخی موارد صرفا به جهت انجام صلح و سازش پرونده به شورا ارجاع و چنانچه نتیجه ای حاصل نشود مجددا به دادسرا برگشت می شود
اگر متهم خود اقرار به انجام جرم بنماید دادگاه متهم را محکوم خواهد کرد

تشخیص جنون یا عدم جنون با پزشکی قانونی است.