این قضیه میتونه من رو معاف از دادن مهریه بکنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۶ #97988423

سلام
همسر من بعد از بارداری ( البته الان پسرم ۳ سالشه ) مایل به رابطه با من نبود. اوایل من خیلی تلاش کردم با روشهای مختلف که راضی به رابطه بشه ولی نشد. حدود یک سال هم هست که کاملا واضح میگه بدم میاد از رابطه با تو تو این ۴ سال شاید کلا ۱۰ بار رابطه داشتیم
الان در آستانه جدایی هستیم

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مورد مذکور ارتباطی به پرداخت مهریه ندارد و مهریه مقوله ایی جداست

با سلام، خیر زن صاحب کل مهریه خواهد بود

بسمه تعالی : ازنظر احکام اسلامی با محبت و بدون تحقیر یکدیگر فورا طلاق بگیرید که حکم اسلام است و با محبت از یکدیگر جدا شوید و حقوق یکدیگر را نیز بپردازید یا بر حقوق یکدیگر توافق حاصل کنید و بدانید که حکمتی دارد و نظر شخصی این حقیر نیز یبا توجه به تجربیات فراوان همان حکم اسلام است

خیر ارتباطی با مهر ندارد دعوای الزام به تمکین طرح کنید

سلام
الان در آستانه جدایی هستیم////
ارتباطی به عدم استحقاق مهریه و ندادن مهریه ندارد.
طبق ماده ۱۰۸۲ قانون مدنی زن به مجرد عقد مالک مهریه می شود و می تواند هر نوع تصرفی در آن داشته باشد
اما اگر زن ناشزه باشد بدین معنی که از مرد (شوهر) تمکین نکند و یا این که بیمار باشد و یا حتی مرتکب جرمی شده باشد و یا خیانت کند ارتباطی به مهریه او ندارد و همه این موارد مطلقا مانع دریافت و استحقاق زن نسبت به مهریه نیست و از اشتباهات رایج بین بعضی از مردم است