آیا میتوانم این ۶ ماه را تبدیل به جزای نقدی یا کل آن را تعلیق نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #97982887

به جرم یک و نیم گرم شیشه حکمی به شرح ذیل صادر شده:.
.. به استناد ماده.. و... نامبرده به پرداخت ۱۳ میلیون ریال در وجه دولت و تحمل ۲ سال حبس تعزیری
و ۳۶ ضربه شلاق محکوم می‌نماید. الزاما با عنایت به عدم سؤ سابقه، اظهار ندامت، شخصیت اجتماعی و خانوادگی متهم و پیش بینی اصلاح دادگاه به استناد ماده قرار یک سال و ۶ ماه از حبس و کل شلاق را به مدت ۲ سال تعلیق می‌نماید، در صورت ارتکاب به جرم در این مدت علاوه بر
سوال بنده این است که طبق حکم باید ۶ ماه از حبس را تحمل کنم ۷ روز دیگر تا درخواست تخفیف یا تجدید نظر وقت دارم آیا میتوانم این ۶ ماه را تبدیل به جزای نقدی یا کل آن را تعلیق نمایم. با توجه به سوابق و جوایز متعددی که در زمینه هنری دریافت کرده ام و شرایط حساس شغلی که البته هیچکدام از این موارد را در دادگاه ارائه ندادم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اسقاط حق تجدید نظر خواهی می توانید درخواست تخفیف کنید

سلام خیر نمیشه در این مرحله به جزای نقدی تبدیل کرد ، بهتره تجدید خواهی کنید

سلام دو راه پیشنهاد میشه : اسقاط حق تجدید نظر خواهی و گرفتن تخفیف از دادگاه بدوی ، یا اعتراض و ارسال پرونده به دادگاه تجدیدنظر و دفاع قوی طبق لایحه و بصورت حضوری برای اعمال تخفیف مجدد در مورد این ششماه