با وجود رفع اشرافیت حکم بر باطل کردن پروانه ساخت میتوان داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۷۳ #97949559

یک سال پیش همسایه که خانه اش به صورت جنوبی ساخته شده و آپارتمان ما در نبش کوچه و مجاورت آن خانه است با وجود پروانه ساخت و وجود ۱۲۵ متر حیاط مابین ما و آنها ایشان برای تراس مشرف به حیاط و یکی از اتاقها حکم رفع اشرافیت گرفتند که ما قبل از صدور حکم با پنحره ارتفاع ۱۸۰ غیر باز شو و مشجر اقدام به بستن تراس نمودیم ولی ایشان دوباره به دیوان عدالت کشوری شکایت کردند و آنها حکم ابطال پروانه ان قسمت که مشرف هست رو صادر کردن و شهرداری شهرستان ما خودشون تو این حکم مونده و نمیدونه چطوری باید اجرا بشه نظر شما در این مورد چیه

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رفع اشراف تنها با تغیر نقشه امکانپذیر بوده و اقدام به نصب پنجره و شیشه مشبک نمیتواند رفع مشرفیت تلقی شود . لذا به نظر میرسد رای صادره بلا اشکال باشد . با این حساب شما باید با تغییر در نقشه و یا با ایجاد تغییر سخت افزاری و با استفاده از مصالح سنگین موضوع اشراف ملک را مرتفع نموده و سپس تقاضای صدور جواز اصلاحی بنمایید .