بنده باید به محل زندگی شوهرم برگردم و شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۸ #97920493

یه ماه پیش با شوهرم اختلاف پیدا کردم و مرا برداشت و اورد خونه پدرم در شهرستان حالا متوجه شدم آقا بلاستفاده از سیم کارتم ۶۰ درصد سهام عدالتم را فروخته و بعد از واریز مبلغ سهام کارت بانکی را برداشته و به حساب دیگری شاید خودش مبلغ ۱۲ میلیون انتقال داده و بقیه را هم خرج کرده از طرفی طلاها ی بنده را به داداشش داده بابت بدهی که از بابت رهن خانه داشت حال سوال بنده از خدمت اساتید
۱.این جرایم قابل پیگیری است یا نه و اگر قابل پیگیری است با چه عنوانی شکایت کنم؟
۲.بنده باید به محل زندگی شوهرم برگردم و شکایت کنم یا از شهرستان خودم هم قابل پیگیریست

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله این امر قابل شکایت و مطالبه حقوق خواهد بود و از طریق شهر محل زندگی زوج بایستی اقدام گردد و برای اقدام اولیه میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شهر خودتان اقدام نمایید

ضمنا
بله برای شکایت از ایشان باید به حوزه قضایی محل اقامت ایشان مراجعه نمایید. البته دادخواست یا شکایت اولیه خود را میتوانید در دفاتر خدمات قضایی شهر خودتان نیز طرح و ثبت نمایید اما پرونده برای رسیدگی به حوزه قضایی محل اقامت ایشان ارجاع خواهد شد

با سلام
بله میتوانید شکایت خیانت در امانت و نیز سوءاستفاده از مدارک خودتان را علیه ایشان مطرح نمایید (البته در صورتی که بتوانید ادله و مدارک کافی ارائه دهید و سوءاستفاده ایشان را اثبات نمایید؛ اینکه مدارک را بدون اجازه شما برداشته اند یا اینکه بر خلاف توافقات از مدارک و سیمکارت سوءاستفاده نموده‌اند...)

بله امکان شکایت علیه ایشان وجوداره

درودبرشما
بله قابل یگیری هستند وخیانت درامانت متصور است به شهر محل وقوع جرم بایدبرای اقامه دعوا مراجعه کنید.