در رضایت نامه حد و حدودی تعیین نکردیم؛ قصد شکایت دارد؛ آیا شکایت ایشان به نتیجه می رسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۴ #97897419

سلام وقت بخیر
اینجانب طبق متن زیر از همسایه رضایت گرفتم که بر خلاف ضوابط اضافه ساخت داشته باشم و متراژ اضافه بر ساخت در رضایت نامه منظور نشد که با خیال راحت بسازم و بعدها هروقت ایشان هم خواست بسازد و طبق پیشروی پلاکم، پیشروی انجام دهد الان ۸۲ درصد پیشروی کردم ( مجاز ۶۰ درصد بوده که در صورت رضایت همسایه و نبود شاکی خصوصی شهرداری مشکلی با اضافه ساخت ندارد و فقط جریمه می کند) و ۹۰ درصد کار ساختمان که تمام شده می گوید پیشروی زیاد بوده و نهایتا ۷۰ درصد باید میساختی در صورتیکه در رضایت نامه حد و حدودی تعیین نکردیم و قصد شکایت دارد آیا شکایت ایشان به نتیجه می رسد؟؟ در انتهای رضایت نامه درج شده تمامت ادعای متصوره در آینده را صلح می کند، اگر به هردلیلی شکایت کند و نتیجه داشته باشد کل ساختمان که ۳طبقه می باشد از بین می رود . همسایه برخلاف رضایتی که داده فقط در فکر تخریب هست و صلح هم نمی کند در ضمن با سایر همسایه ها هیچ مشکلی ندارم و راضی هستند. لطفا بنده را راهنمایی کنید. غیر از این برگه رضایت شاهد دیگه ای هم ندارم خودش در دفتر اسناد رسمی حاضر شده و رضایت داده است و طبق متن، رضایت به پلاک ثبتی اینجانب داده و اسمی از من برده نشده و دفتر اسناد می گوید مشکلی نداره که اسم شما در رضایت نیست و همان پلاک ثبتی کفایت می کند.با کمال تشکر.
دفترخانه ... نوع سند: سند رضایت نامه غیرمالی تاریخ سند: ۱۳۹۸/۰۱/۱۷ شماره سند: -------------------------------------------------- رضایت دهنده : ---- -------------------------------------------------- متن سند: اینجانب به مشخصات فوق حسب الاظهار مالک پلاک ثبتی----------- قطعه ... واقع در خیابان ... رضایت خود را در خصوص پیشروی وضع موجود ساختمان و عدم رعایت سایه اندازی (مشرفیت) بر خلاف ضوابط از همسایه غربی به پلاک ثبتی ------------- اعلام مینمایم و هیچگونه ادعا و اعتراضی ندارم و بدینوسیله ضمن اعلام رضایت، متعهد و مکلف خواهم بود در زمان انتقال پلاک رضایت نامه مزبور را به خریدار پلاک خود تفهیم نموده و در رابطه با این رضایتنامه، او را قائم مقام خود قرار داده هرگونه اعتراضی در این مورد از سوی اینجانب یا قائم مقام خود سلب گشته و تمامت ادعای احتمالی متصوره در آینده را در این مورد صلح مینمایم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا که رضایت نامه تان محضری بوده و ایرادی به آن وارد نیست
ثانیا حتی اگر عادی هم بود اعلام رضایت ایشان و سلب ادعاهای بعدی از خود و نمایندگانش به نوعی علیه خود او استفاده شده و نمی تواند حکم تخریب بگیرد