آیا میتوانیم مبایعنامه را باطل و خسارات بگیریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۱ #97884720

سلام
خریدار یک مبایعنامه جعلی برای زمین دیگر ملک فروخته شده تنظیم و آن را به اداره ثبت برای گرفتن سند ارایه داده بود. در اواسط راه ما فهمیدیم و مانع اینکار شدیم و یک نسخه از جعلنامه برابر اصل شده را از اداره ثبت گرفتیم و توسط وکیل برابر اصل کپی کردیم و پرونده را تحویل اداره ثبت مجدد دادیم و می دانستیم می آید و پرونده را از اداره ثبت گم و گور میکند لذا شکایت کردیم.
اما شکایت به هر دلیلی به دلیل اینکه اصل مدارک از اداره ثبت برده و تحویل نداده و استعلام اداره ثبت که دلیل روشنی است مورد قبول بازپرس واقع نشد و مختومه شد !
اکنون میخواهیم این اقدام به جعل را ضمیمه مبایعنامه کنیم و ابینبار به جرم خیانت در امانت علیه ایشون شکایت کنیم آیا می توان با مدرک جعلی که درست کرده و یک نسخه کپی برابر اصل آن دست ما است و اصلی آن را طرف گم و گور کرده اما استعلام اداره ثبتی که گرفتیم ضمیمه است محکوم کرد و مبایعنامه را باطل و خسارات بگیریم؟
حوصله مراحل قانونی را واقعا ندارم میخوام بدونم واقعا نتیجه بخش است دنبالش باشم.

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
درشکایت خیانت درامانت باید قید امانی وبدن دردادگاه حسب دلایل ثابت شود وتشخیص جعل مبایعنامه از روی اصل مشخص میشود که کارشناس خط باید این را تایید کند و اینکه استعلام اداره ثبت را دارید به عنوان نشانه ایست که به روند رسیدگی کمک میکند ولی جعل را اثبات نمیکند.