طرف قرارداد نه حقوقی پرداخت کرده و نه حق بیمه ای لطفا بفرمایید آیا می توانم احقاق حق کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۸ #97855573

سلام
یک قرارداد طرح تملک با من منعقد گردیده ولی طرف قرارداد نه حقوقی پرداخت کرده و نه حق بیمه ای لطفا بفرمایید آیا می توانم احقاق حق کنم یا خیر؟
در ضمن ذیحساب اداره علت عدم پرداخت را نداشتن کد شناسه کارمندی اعلام نموده که در نامه ای با امضای مدیریت منابع انسانی وقت اعلام شده که نیاز به کد شناسه نمی باشد از همکاری حضرتعالی کمال تشکر را دارم .

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارائه مدارک خویش ابتدا اداره کار طرح شکایت نمایید

به مهر
اگر دعوای شما مربوط به بخش خصوصی هست اداره کار و اگر دولتی هست دیوان عدالت اداری
میتونید احقاق حق کنید

سلام می توانید با ارائه مدارک خویش ابتدا اداره کار شکایت کنید و سپس دیوان عدالت اداری ؛ در نهایت کارفرما ملزم به پرداخت حقوق و بیمه شما خواهد بود.