اگه ارزش ان سهم ۳۰۰میلیون باشه مالیات بر ارث چقدره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۳ #97842452

سلام خواستم بدونم پدرم از پدرش سهمی از یک ملک به ارث برده حالا اون سهم به من رسیده، خواستم بدونم اگه ارزش ان سهم ۳۰۰میلیون باشه مالیات بر ارث چقدره؟ زمان پرداخت ان کی می باشد؟؟؟ همچنین چقدر زمان میبره تا کار مالیات تمام بشه چون که برگه انحثار ورثه گرفتم فقط این مانده و خواستم بدونم الان با این برگه می تونم از حساب بانکی مربوط به پدرم برداشت داشته باشم؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالیات بر ارث بستگی به طبقات وراث متفاوت است لذا در این مورد ۷/۵ درصد ارزش منطقه ای ملک به عنوان مالیات اخذ خواهد شد از تاریخ فوت شش ماه می باشد در صورت عدم پرداخت مشمول جریمه خواهد شد

طبق ماده ۲۰ قانون مالیاتهای مستقیم میزان مالیات ۳۵ درصد قیمت ملک مورد نظر در نظر گرفته می شود. ورثه ۶ ماه فرصت دارند نسبت به صورت وضعیت اموال متوفی از تاریخ فوت اقدام نمایند. برگه مالیاتی جهت ارائه به شورای حل اختلاف برای صدور گواهی انحصار وراثت ضروری می باشد.