آیا امکان فسخ معامله زمین از طریق خیار تدلیس است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۵ #97821749

ما یک زمین داشتیم. قرار بود یکی از فامیلهای ما آن را بفروشد. گفت که مشتری پیدا کرده ام. بیائید در منزل من که قولنامه را بنویسیم. رفتیم در منزلش و یک قولنامه سفید امضا از ما گرفت. بعدا در قسمت خریدار اسم خودش را نوشت و با وکالتی که قبلا بهش داده بودیم به نام خودش کرده است. یعنی در مورد هویت خریدار ما را فریب داد و خودش با قیمت پائین خریده بود. آیا امکان فسخ چنین معامله ایی است؟ خیار تدلیس را که معمولا در مورد عقد ازدواج به کار میرود آیا می توان در مورد معاملات ملکی به کار برد؟ ضمنا شاهدی هم زیر قولنامه امضا نکرده است.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آنچه مدنظرشمابوده فروش ملک به قیمت توافقی خودتان است شماحسرشده اید ملک تان رابفروشید وپول آن راگرفته اید تریدار ترکه میخواهدباشد چه فرقی میکند اگر زمین را بااین روس کمتر خریده باشد یاوجه رابشمانداده باشد بله اما اکنون وی نرتکب جرمی نشده خقوصاکت بوی وکالت هم دادت بودید

شما بر اساس قولنامه زمانی برای فسخ قرارداد داشتید، و با این اوصاف شما مطرح نمودید همه چیز با رضایت کامل شما صورت پذیرفته است و هیچ نوع عملیات فریبکارنه و پنهانی دیده نمی شود، شما با علم به اینکه خریدار نام خودش را نوشته است و با علم به مطالب مندرج در متن قرارداد و با علم و آگاهی پول گرفته اید،