طریقه شکایت از کارفرما و مطالبه حق و حقوق به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۵۲ #97805481

باعرض سلام و وقت بخیر

من در مرداد ماه ۹۴ برای یک پیمانکار که با نام حقیقی برای ارگان دولتی کار میکرد شروع به کار کردن کردم ایشان بدلیل اینکه آشنایی با پدر بنده داشتن با من قراردادی امضا نکردن و این مدت تا اسفند ۹۵ ادامه داشت که در این مدت فقط حقوق به حساب من واریز کرده اند و بیمه سنوات و عیدی نداده اند تنها مدرکی که دارم حقوقی هست که به حسابم واریز کرده اند و قسمت دوم سوالم اینکه همین شخص شرکت ثبت کرده اند و از فروردین ۹۶ با من قرارداد بصورت هر شش ماه بستن و بیمه هم رد کردند و اینکه از فروردین ۹۶ تا به امروز چند ماه بیمه رد نکرده اند و عیدی و سنوات هم نداده اند.
سوالم از جنابعالی این هست که من به چه شکل شکایت کنم چون هم با اسم حقیقی باهاشون کار کردم هم با اسم شرکت و درقسمت اول سوالم اینکه با من در اون مدت قراردادی نداشتن میتونم شکایت کنم به حقم برسم؟

خیلی ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، پس از اثبات قرارداد کار اعم از قرارداد کتبی و یا شفاهی ، کلیه حقوقات قانونی قابل مطالبه خواهد بود.

سلام
با ثبت شکایت در اداره کار علیه کاررمای حقیقی و یا حقوقی مطالبات معوقه خود را درخواست نمایید چراکه قرارداد کار اعم از کتبی و شفاهی میباشد

از طریق اداره کار از شخص حقیقی و حقوقی شکایت نمایید

سلام
طبق رویه اداره کار شما باید دو شکایت مطرح کنید یکی علیه شخص حقیقی بذای مدت اول کار و دوم علیه شرکت برای مابقی مدت
واریز حقوق ماهیانه مرتب یکی از دلائل اثبات دعوا در اداره کار است

اشکالی ندارد از شخص وشرکت شکایت کن