شهادت اقوام درجه یک قابل استناد میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #97802722

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
برادرم در دکه کار کرده و یکی آمده و ماشینش را جلوی دکه پارک کرده و آن مرد هم خواهر و خواهر زاده اش داخل ماشین بوده اند و برادرم گفته اینجا پارک نکن و درگیری لفظی پیش آمده است دستشان به هم نرسیده درضمن ( تمام کار کنان آن محل استهشاد امضا کرده اند که برادرم به آن نزده ) و رفته شکایت کرده که دستم شکسته برای برادرم ابلاغیه امد و به دادگاه رفت و گفت من به او نزدم شاهد هم دارم قاضی گفت شاهد هایت را بیاور تا قسم بخورند و دو شاهد برد و قسم خوردند. ولی ان پسر هم خواهر و خواهر زاده اش را برده و شهادت داده اند ایا شهادت آنها قابل قبول است؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهادت انها در صورتی مورد قبول است که در راستای احقاق حق و بدون غرض و جانبداری باشد