بنده برای انتقال سند با نظر به عدم دسترسی به فروشنده باید از فروشنده جهت انتقال سند شکایت کنم یا فروشگاه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۸ #97797954

با سلام و عرض احترام
بنده سال گذشته یک دستگاه موتورسیکلت به صورت قولنامه ای از فروشنده ای خریداری و فروشنده مبایعه نامه فروشگاه فروش موتورسیکلت که ممهور به مهر و امضای فروشگاه بود و در آن به تسویه کل معامله اشاره شده بود به بنده ارائه نمود هم اکنون بنده برای انتقال سند با نظر به عدم دسترسی به فروشنده باید از فروشنده جهت انتقال سند شکایت کنم یا فروشگاه !
لازم به توضیح است در مبایعه نامه فروشگاه که فروشنده به من ارائه نموده به صورت چاپی عبارت غیر قابل فروش وجود داشته و فروشگاه در یکی از بندهای آن نوشته فاقد سند و مدارک بوده است و بدون مدرک به فروشنده ای که من از ایشان خریداری نموده ام فروخته است آیا هم‌اکنون بنده توانایی احقاق الزام به تنظیم سند و مالکیت موتورسیکلت در حال تصرف را دارم یا خیر ! من باب یاد آوری بنده در بند آخر قولنامه قید نموده ام که فروشنده هر زمان که خریدار بخواهد مدارک موتور و سایر مدارک مثبته معامله را از شرکت یا فروشگاه درخواست نماید مساعدت و همکاری نماید آیا این عبارت الزام آور است یا خیر!

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عبارت مبایعه نامه ای که از سوی فروشگاه درج شده است خلاف مقتضی ذات عقد مبایعه نامه است و خرید موتورسیکلت همراه با تنظیم سند رسمی انتقال است و شما میتوانید الزام را از فروشگاه و فروشنده متضامنا درخواست کنید