آیا او میتواند مانع ادامه تحصیل من شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۰ #97790145

ببخشید اگه من شهرستان دانشگاه قبول بشم و منزل و محل کار همسرم کرج باشه

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
ادامه تحصیل برای بانوان از مصادیق بارز رشد شخصیت زنان جامعه است و منع قانونی ندارد و دراین زمینه مقرره ای وجود ندارد.

چون در شهر دیگه قبول شدید می توانند مانع شوند ولی منعی برای ادامه تحصیل نیست

با سلام اگر دقت کنید وبررسی کنید به این نتیجه میرسید که نمیتوانیدادامه تحصیل دهید

درود بر شما، طبق قانون منعی برای تحصیل وجود ندارد، لکن به دلیل قبولی در شهری دیگر، بایستی موافقت ایشان جهت رفت و آمد اخذ شود.

سلام

منعی در این مورد وجود ندارد اما بایستی به شروط ضمن عقد هم توجه نمایید

قانونا نمیتوانند شما را از تحصیل منع کنند هرچند بستگی ب توافق شما در شروط سند نکاح نیز دارد اگر در سند نکاح ایشان با تحصیل شما موافقت کرده باشند نمیتوانند شما را منع کنند و اگر موافقت نشده باشد با توجه ب شرایط تحصیلی شما(تحصیل در شهری دیگر) اجازه شوهر لازم هست

نمیتواند مانع تحصیل شما شود ولی در صورت ندادن اجازه برای تردد به شهر دیگر عملا امکان ادامه تحصیل نخواهید داشت .