اگر متهمین اعتراض زده باشن برای شاکی راهی هست که متوجه بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۰ #97785266

با سلام و خسته نباشید
در رابطه با یک پرونده آدم ربایی با وصف مشدد و ضرب و جرح عمدی دو ردیف متهم محکوم به ۷ سال حبس تعزیری شده اند! که متهم ردیف دوم فراری و متواری است! و رای صادره نسبت به متهم ردیف اول ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور و نسبت به متهم ردیف دوم غیابی ظرف بیست روز پس از ابلاغ واقعی قابل واخواهی در همین دادگاه و سپس ظرف ۲۰ روز قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور می باشد
حالا شاکی که اینجانب رضایت داده ام و برای در سامانه ثنا زده پرونده مختومه شده است و این رای دادگاه مربوط به بعد رضایت من هست!
سر انجام این پرونده چه میشود؟
تاریخ ابلاغ رای و حکم دادگاه ۶ اردیبهشت بوده که میشه گفت وقت ۲۰ روزه اعتراض دیگه تموم شده! حالا اگر متهمین اعتراض زده باشن برای شاکی راهی هست که متوجه بشه؟ یا برایش پیامکی می آید؟ چون نه ابلاغی اومده برای اعتراضشون نه پیامکی؟
در رابطه با متهم ردیف دوم که کلا فراری و متواری هست در حکم دادگاه گفته است که در همون شعبه قابل واخواهی هست آیا متهم باید خودش رو معرفی دادگاه مربوطه بکنه برای واخواهی؟ و اعتراضش؟ چون فراری هست و ترس از حضور داره

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود در مورد متهم فراری ، هرگاه قصد واخواهی داشته باشد باید ضمن معرفی خود به دادگاه و تودیع تامین مناسب اقدامات قانونی برای طرح واخواهی را انجام دهد .

در صورتیکه شاکی پس از صدور رای اعتراض نماید ، پرونده به همراه رضایتنامه به دادگاه تجدیدنظر ارسال میشود تا رای صادره نقض و مطابق رضایت ضمیمه شده در پرونده اتخاذ تصمیم شود . در این مرحله پس از صدور رای جدید ابلاغیه برای شاکی ارسال شده و تمام این مراحل در ثنا منعکس میگردد .
در مورد متهم فراری ، هرگاه قصد واخواهی داشته باشد باید ضمن معرفی خود به دادگاه و تودیع تامین مناسب اقدامات قانونی برای طرح واخواهی را انجام دهد .