میتونم از تاریخی که منو اخراج کرده تا موقعی که شکایتم تموم بشه حقوق این مدتی که بیکار بودمو ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #97783039

سلام
من مدتی جایی مشغول به کار بودم الان کارفرما منو اخراج کرده منم کلی ازش طلب دارم براشم شکایت کردم من میتونم از تاریخی که منو اخراج کرده تا موقع ای که شکایتم تموم بشه بیمه بیکاری بهم بدن حقوق این مدتی که بیکار بودمو ازش بگیرم؟
شکایتم حدود دو ماه احتمالا طول میکشه من میتونم این دو ماهی که بیکار بودمو ازش حقوق بگیرم دو ماه ضرر و زیان بیکاریمو بگیرم؟!

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که قرارداد داشته باشید و در اثنای قرارداد اخراج شده باشید پاسخ مثبت است