رفته شکایت کرده که پشتش کبود شده؛ به نظر شما بنده باید چه طور ثابت کنم کار بنده نیست؛ میتوان ثابت کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۸ #97782839

من همسرم به همراه مادر خانم و مادرم در خانه بنده به بحث و در نهایت به جنگ لفظی کارمون کشیده شد و مادر خانم بنده به دخترش گفت وسایلت را جمع کن بریم و در همین حین خانم بنده به سمت بنده آمد تا دختر ۱ ساله ام را ازم بگیرد و بنده با گذاشتن دست خود روی قفسه سینه اش به طوری که یک قدم هم به عقب نرفت و الان رفته شکایت کرده که من را هول داده و پشتش کبود شده. به نظر شما بنده باید چه طور ثابت کنم کار بنده نیست. آیا میتوان ثابت کرد؟ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شاکی می بایست ادعای خویش را اثبات نماید

درود
امکان اثبات با شهادت شهود وجود دارد.

با توجه به این که در حین جر و بحث به جز مادرتان کسی آنجا نبوده باید مادرتان شهادت دهند.

درود بر شما، اثبات ادعا با شاکی‌ست، لکن چنانچه ایشان بتوانند ادعای خود را اثبات کنند، شما میتوانید با شهادت شهود و سایر ادله از خود دفاع کنید.

شما نیازی نیست ثابت نمایید ایشان مدعی هستند و باید اثبات نمایند نافی را نفی کافی است

سلام و درود
با ارائه ادله همچون شهود از خود دفاع نمایید
موفق و موید باشید

سلام

با استناد به شهود تعرفه شده از جانب شما ادعایتان ثابت می شود