سنوات رو برحسب اینکه محل کارتون عوض شده پرداخت میکنند، آیا این کار قانونی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۱ #97747644

سلام..من در یک شرکت خصوصی کار میکنم..دفتر شرکت در تهران است..و پنج سال هست که با این شرکت کار میکنم..قرارداد ها سه ماهه بوده و محل کار ما در پروژه های عسلویه است..نوع بیمه کارگری محاسبه میشه.جدیدا اعلام شده که بعد اتمام هر پروژه که من دو پروزه کار کردم و وارد سومین پروزه شدم.سنوات من رو مثلا نه ماه در یک پروژه و سه سال در پروزه دیگر بودم.. جدا جدا محاسبه و به نرخ سال ۹۸ چک صادر کرده و با متن اینکه هیچ طلبی از شرکت ندارم برام ارسال کردن در صورتی که من در هملن شرکت در حال کار هستم و طبق بند قرارداد خودشون هرجا شرکت بگه بصورت ماموریت باید برم.حالا اینکه سنوات رو دارن تیکه تیکه و برحسب اینکه محل کارتون عوض شده دارن پرداخت میکنن ایا این کار قانونی هست؟ و متن اینکه هیچ طلبی از ان پروزه ندارم درست هست که امضا بشه سنوات ایا بروز و در پایان همکاری با شرکت مگر پرداخت نمیشه؟ و اینکه متن این تسویه حساب که گفته از فلان تاریخ تا فلان تاریخ تسویه کامل شدید قانونیه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تعدد به خاطر تغییر در کد های کارگاهی میباشد
بلی مشکلی وجود ندارد

سنوات های متعدد ممکن است به خاطر کدهای کارگاه های مختلف باشه. در هر صورت در قانون سنوات الزامی به پرداخت در پایان هرر سال نیست بلکه پس از تسویه باید داده شود. یک رای دیوان عدالت اداری در خصوص سنوات داریم که دقیقا برطرف کننده مشکل شماست. در صورت تمایل با مشاوره تلفنی می توانیم راهگشای شما باشیم.