تخلیه خانه و اجاره بها رو چطور تقاضا کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲۷ #97742603

دو واحد خانه ویلای در یک حیات به شخصی اجاره دادم. مستعجر اجازه اجاره به غیر را نداشته. اما مستعجر یک واحد از دو واحد را به شخسی اجاره داده بدونه اتلاع بنده که مستعجر دوم از مستعجر بنده شکایت کرده و ایشان را به بازداشت گاه برده متعسفانه مستعجر اول در بازداشتگاه خودکشی کرده است.
مستعجر دوم از وراس مستعجر اول وکالت نامه گرفته و همچنین یک خودروی کویک و مبلقی پول نقد. اما خانه را ترک نکرده است و ورراس هم نه جواب بنده را میدهند نه اجاره ی به بنده میدهند وکیل هم گرفته ام اما به داوری کشیده و بنده داوری را نرفته ام و اعتراز زده ام که مورد داوری از بین رفته و برگشت مندم چه کنم از کی شکایت کنم و چگونه دادخواست کنم.
کارگر ساختمانی هستم ده سال تول کشیده که خانه را اماده کنم و بخاطر بدهکاریم مجبور شدم اجاره بدهم که ابرویم ررا هفز کنم اما از انجا رانده و اینجا مانده
لطفاکمک کنید باسپاس فراوان

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر قرار داد شرط داوری دارد باید اختلاف از طریق داوری حل شود.