چطور تعهد از همسرم بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۶ #97707949

ما سه سال اازدواج کردیم تو این سه سال چهار بار همسرم بهم خیانت کرده (نه اینکه با کسی هم بستر باشد بلکه هم صحبت شده ) سال اول بعد سه ماه از کار بیکار شده و من کار میکردم تو اون زمان با یه همکلاسی قدیمیش که قبلا دوست بوده مجدد شروع به تماس و ... و دو بار به این صورت داشت و دو بار هم یکی از دوستانش میخواسته یه دختر و امتحان کنه شوهرم با اون دخترا دوست شده /...خیلی از لحاظ روحی ناراحتم خودشم پشیمون شده ولی چون مرتب بخشیدمش میترسم باز تکرار کنه میخوام یه تعهد ازش بگیرم که اگه دوباره تکرار کرد حق طلاق با من باشه و اینکه کل حق و حقوقم بهم داده بشه

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ تعهدی ضمان اجرایی ندارد فقط باید اخلا متعهد شوند

درود
تعهد ضمانت اجرا ندارد وکالت در طلاق بگیرید

سلام تعهد گرفتن ضمانت اجرایی در پی نخواهد داشت .حق طلاق با دریافت کلیه و حقوق در دفاتر اسناد رسمی تنظیم کنید

درود بر شما، مطمئن ترین راه اقدام جهت دریافت وکالت بلاعزل در طلاق از طریق دفاتر اسناد رسمی‌ست.

می توانید تعهد محضری وکالت درطلاق بگیرید شاید عامل بازدارنده باشد

با سلام واحترام دادن تعهد هیچ ضمانت اجرایی ندارد و دوباره چنین کاری انجادهد شما نمی توانید کاری بکنیید پس بهتر است بخواهید حق و حقوق خود نیزبگیرید به صورت صحیح و با متن کامل وکالت در اعمال طلاق بگیرید موفق و پیروز باشید -با احترام صلاح الدین عالمی

باسلام
در صورتی که شرط کنید اگر همسرتان رابطه ی نامشروع داشته باشد شما به استناد آن میتوانید خود را مطلقه نمائید باید ابتدا این رابطه را اثبات کنید و ضمنا تماس تلفنی رابطه ی نامشروع نمی باشد .