قرار عدم صلاحیت به چه منظور صادر شده؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۷ #97692823

با سلام
همسرم از من شکایتی مبنی بر ضرب و جرح عمدی و توهین کرده و هفته پیش وقتی به شعبه بازپرسی مراجعه نمودم گفتند قرار ونع تعقیب صادر شده و به شما ابلاغ می‌شود. داخل ابلاغیه نوشته شده نسبت به شکایت توهین قرار منع تعقیب صادر شده و ادامه ذکر شده:
“در خصوص شکایت دیگر نظر به اینکه گواهی پزشکی قانونی که مبین ورود آسیب در بدن شاکی باشد ارائه نشده و طرفی اظهارات شهود مبین ایراد صدمه بدنی عمدی دارد و موضوع مشمول ماده ۵۶۷ قانون مجازات اسلامی ویژه درجه ۷ می‌باشد عقیده به ارسال پرونده به دادگاه جهت تعیین مجازات متهم را دارم.”
بنده اصلا در جریان پرونده نیستم و حتی حق دفاع از خود به من داده نشده.
با مراجعه بنده به شعبه بازپرسی گفتند نسبت به ضرب و جرح عدم صلاحیت صادر شده است.
چرا شعبه بازپرسی این قرار را صادر کرده؟!

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای شما وقت رسیدگی تعیین خواهد شد و در جلسه رسیدگی می توانید دفاع نمایید ولی برای اثبات نیاز به شاهد دارید

جرایمی که دارای مجازات درجه ۷ و ۸ می باشند مستقیما در دادگاه رسیدگی می شوند و دادسرا صلاحیت رسیدگی ندارد

درود
مجازات درجه ۷ مستقیم به دادگاه ارسال می شود در صلاحیت دادسرا نیست.

نسبت به توهین که در صلاحیت بازپرسی بود قرار منع تعقیب صادر شده ونسبت به ضرب و جرح چون موضوع اتهام شم ویژه درجه ۷ می باشد لذا طبق قانون جرایم درجه ۷ و۸ مستقیما به دادکاه کیفری ۲ ارجاع میشه وبه همین دلیل قرار عدم صلاحیت به شایستگی وصلاحیت دادکاه کیفری ۲ ارجاع داده شده

درود بر شما، در جرائم تعزیری درجه ۷ و ۸، پرونده مستقیما به دادگاه ارسال میشود و دادسرا صلاحیت رسیدگی ندارد، بعد از دریافت توسط دادگاه و تعیین وقت رسیدگی، شما می‌توانید در جلسه حاضر شده و دفاعیات خود را ارائه کنید.

پس از تعیین وقت رسیدگی در دادگاه طرفین احضار میشوند و شما میتوانید دفاعیات خود را در دادگاه بیان نمایید .

دریک مورد قرارمنع تعقیب صادر شده که به نفع شما هستش ودر برخی جرایم رسیدگی به طور مستقیم در صلاحیت دادگاه هستش ودادسرا درآن نقشی ندارد