شکایت بابت تقسیم ارث به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷۵ #97657085

سلام یه زمین ارث رسیده به پدر من که با خواهر و برادرش سهیم هستن حالا ما میخایم سهم خودمون و بفروشیم اونا نمیان که واس تقسیم زمین اقدام کنیم از لحاظ قانونی چجوری باید پیگیری کرد که بیان.

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا درخواست افراز و در صورت عدم افراز دا خواسک فروش مال مشاع

سلام
دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه ارایه و در شرح دادخواست درخواست دستور فروش در صورت عدم افراز قید کنید لازم به ذکر است برای کار حصر وراثت نیاز میباشد

پدرتان می تواند دادخواست فروش ملک مشاعی تقدیم نماید بدوا باید تقاضای افراز ازثبت نماید

دادخواست الزام به تقسیم ترکه به طرفیت سایر وراث مطرح نمایید.

بدوا با در دست داشتن مدارک لازم من جمله گواهی فوت متوفی اقدام ب اخذ گواهی انحصار وراث از شورای حل اختلاف اخرین محل اقامت متوفی نمایید سپس برای مطالبه سهم الارث خودتون بایستی از طریق مراجعه ب دفاتر خدمات قضایی دادخواست تقسیم و فروش ماترک رو مطرح کنید

اگر انحصاروراثت گرفته اید دادخواست تقسیم ترکه بدین

با سلام بعد از اخذ گواهی حصر وراثت در صورتی که ورثه به تقسیم ماترک توافق ندارند حتی یکی از ورثه هم در صورت نارضایتی بقیه وراث میتواند برای گرفتن سهم الارث از طریق دادگاه اقدام کند که باید برای در صورت تعدد اموال دادخواست تحریر ترکه و دادخواست تقسیم ماترک یا سهم الارث را بدهد