نصب آسانسور در ساختمان قدیمی مشاع بدون رضایت همه مالکین

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۱ #97652244

با سلام، در یک آپارتمان، طبقات اول، دوم و سوم هرکدام تقریبا ۲۱۰ مترمربع و طبقه همکف تقریبا ۱۰۰ متر مربع می‌باشد. قدمت ساختمان بیش از ۲۰ سال می‌باشد. طبقات دوم و سوم خواهان نصب آسانسور و طبقات همکف و اول مخالف این موضوع می‌باشند. در ساختمان جای آسانسور پیش‌بینی نشده است. آیا دادگاه می‌تواند به دلیل عدم رضایت سایر شرکا مانع نصب آسانسور در فضای مشاع بشود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بر اساس ماده ۶ قانون تملک آپارتمانها اکثریت بیش از نصف دارندگان مساحت اختصاصی می توانند در این خصوص تصمیم بگیرند‌.

سلام
کلیه تصمیمات راجع به قسمت های مشاعی با اکثریت آراء مالکین بیش از نصف مساحت تمام قسمت های اختصاصی اتخاذ می شود و سایر ساکنین ملزم به تبعیت می باشند.
پس تصمیم سایرین از طبقات دوم و سوم الزامی است

با سلام. گرچه رضایت مالکین بیش از نصف مساحت آپارتمان ملاک تصمیم گیری میباشد لیکن با توجه به اینکه ساختمان قدیمی بوده و سابقا هم محلی برای نصب آسانسور پیش بینی نشده است. نظریه فنی کارشناس مربوطه هم باید اخذ گردد

با تصویب اکثریت مالکینی که دارای بیش از نصف مساحت اختصاصی را دارند امکان پذیر هست

سلام چنانچه موضوع از طریق دادگاه پیگیری شود ملاک تصمیم گیری مالکینی است که بیش از نصف مساحت اختصاصی را دارا هستند

با سلام
وفق ماده ۶ قانون تملک آپارتمان ها در صورتی که قراردادی بین ساکنین نباشد کلیه تصمیمات راجع به قسمت های مشاعی به اکثریت آراء مالکین بیش از نصف مساحت تمام قسمت های اختصاصی اتخاذ می شود و بقیه مکلف به تبعیت می باشند. در صورت سوال جمع متراژ طبقات دوم و سوم ۴۲۰ و طبقات همکف و اول ۳۱۰ متر مربع می باشد، پس خواسته طبقات دوم و سوم ملاک عمل است.

سلام بله رضایت همه مالکین باید باشد