آیا وثیقه زیر ۱ میلیارد نیاز به کارشناسی دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۳ #97648549

سلام وقت بخیر، خواستم بدونم برای وثیقه ۶۰۰ میلیونی که قاضی تعیین کردن و باید بدیم دادگاه، کارشناسی لازمه؟ چون چند نفری مثل من بودن گفتن چون زیر یک میلیارد بوده شامل کارشناسی نمیشه. دیگه هر جوری هم حساب کنیم برای سند ۸۰ متری در تهران خیلی بیشتر ارزش داره. ممنون میشم پاسخ بدید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر از نظر قیمتی کفایت بکند نیازی به کارشناسی ندارد

سلام
اگر ملک شما از لحاظ مالی کفایت کند نیازی به کارشناسی نیست

باسلام
اصولا کارشناسی صورت می گیرد مگر این که به نظر مقام قضایی ضرورتی نداشته باشد.

با سلام
اصولا برای اخذ وثیقه کارشناسی انجام می‌شود مگر اینکه مقام قضایی با توجه به شرایط ملک و محل وقوع آن ضروری نداند

معمولا کارشناسی انجام می‌شود مگر اینکه مقام قضایی تشخیص دهد که نیازی به کارشناسی نیست.

سلام در موارد مشهود(کفایت ارزش ملک) برای دادگاه و دادسرا فقط چنین اقدامی متصور است

با سلام، کارشناسی انجام خواهد شد مگر به تشخیص مقام قضائی فی الحال ضرورت نداشته باشد