تمامی اقساط را پرداخت کرده ام؛ آیا بعدا پیش فروشندگان میتوانند ادعا کنند که اقساط را دریافت نکرده اند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۷ #97618812

با سلام.بنده یک واحد آپارتمان را از ۴ نفر پیش خرید کردم.۶۰ درصد پول را به صورت نقد پرداخت کردم و ۴۰ درصد مابقی را به صورت اقساط ماهانه که در قرارداد مبلغ هر قسط آمده است.شماره حساب معرفی شده به بنده شماره حساب یکی از آن ۴ نفر است.همچنین بنده از یکی دیگر از آن ۴ نفر که مسئول مکاتبات بین خریدار و فروشنده بود،نامه ای دارم که اعلام کرده اند به این شماره حساب اقساط را پرداخت کنید.بنده تمامی اقساط را پرداخت کرده ام.ایا بعدا پیش فروشندگان میتوانند ادعا کنند که اقساط را دریافت نکرده اند؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که تمام پیش فروشندگان پرداخت اقساط از سوی شما تایید و امضا نموده باشند نمی توانند ادعایی داشته باشند

درصورتیکه تمام شرکا امضا کرده باشند نمی توانند

اگر معامله پیش فروش ملک مشاء به نحو اقساط بر اساس قرارداد و توافق طرفین باشد و با لحاظ کلیه شرایط قانونی به امضاء همه شرکاء در مقام فروشنده و به امضاء خریدار رسیده باشد و همچنین ثمن معامله با توافق هر چهار نفر به حساب خاص واریز شده باشد معتبر خواهد بود

درود
در صورتی که پرداخت ثمن از جانب شما توسط همه فروشندگان امضا شده است خیر نمی توانند.

با سلام واحترام اگر آن شخص از شرکا اختیار داشته باشد و یا وکالت نامه ای مبنی بر دریافت اقساط داشته یا توافق نامه ای بین آنها باشد بله می توانید در غیر اینصورت آنها میتوانند ادعا کنند که اقساطی واریز نشده است و شما باید دوباره اقساط را پرداخت نمایید و از شخص دیگری که پول پرداخت کرده اید شکایت نمایید موفق و پیروز باشید با احترام

با سلام
پیشتر در این خصوص راهنمایی لازم صورت پذیرفته شده بود .

اگر در قرارداد به این موضوع اشاره شده باشد و دیگران نیز اذن داده باشند مشکلی نیست