آیا میشود جریمه مشروبات الکلی را کاهش داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۵ #97618202

با سلام
برادر من در دادگاه بدوی به جرم نگهداری مشروبات الکلی دست ساز به ۱ سال حبس، شلاق و بیش از یک میلیارد تومان جریمه نقدی محکوم شده و سابقه هم ندارد. البته ماده مکشوفه الکل طبی ۷۰ درصد برای مصارف پزشکی بوده که مورد قبول دادگاه واقع نشده و حکم مشروب داده شده و حالا میخواد اعتراض بزنه.
در خصوص جریمه اگر توان پرداخت نداشته باشه طبق قانون می‌تونن حداکثر ۳ سال حبس بدل از جریمه انجام بدن درسته؟
آیا راهی هست که مجازاتش تعلیق بشه؟
خیلی ممنون اگر کامل جواب بدید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا قبل از صدور حکم قطعی قاضی مجاز به اعمال تخفیف است پس از آن باید از کمیسیون عفو بخشودگی با رعایت شرایط قانونی تقاضای عفو کنید

اول اینکه می توانید به رای صادره اعتراض و از دادگاه تجدیدنظر درخواست تخفیف بنمایید ولی تضمینی برای اینکه حتما تقاضای تخفیف مورد قبول واقع شود وجود ندارد.

دوم اینکه اگر هنوز فرجه قانونی اعتراض به اتمام نرسیده است می توانید به استناد ماده ۴۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری حق تجدیدنظر خواهی را اسقاط و تقاضای تخفیف بنمایید که دادگاه می تواند تا یک چهارم در مجازات تخفیف بدهد و بعد از شرایط عفو عمومی که احتمالا تا پایان سال اعلام می شود استفاده کنید ضمن اینکه در اجرای احکام مجدد می توانید تقاضای تخفیف در پرداخت جزای نقدی مطرح کنید .

درخصوص پرداخت جریمه اگر توان پرداخت نداشته باشد...؟
می تواند به زندان رفته و طبق بخش نامه جدید به ازای هر روز زندان مبلغ صد هزار تومان از جریمه نقدی کم خواهد شد.

آیا راهی هست که مجازاتش تعلیق شود؟
دادگاه تجدیدنظر می تواند با توجه به شرایط متهم و نداشتن سوء سابقه و غیره در این زمینه تصمیم گیری نماید.