آیا همسر پدرمان میتواند به هر مقدار دلخواه که دوست دارد از ما طلا طلب کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۲ #97541345

سلام.
پدرم سالها پیش همسر دوم اختیار کرده و مدتیه که فوت شده است. در قسمت توضیحات یا سایر شروط عقدنامه قید شده طلا به مقدار دلخواه. حال سوال این است که آیا همسر پدرمان میتواند به هر مقدار دلخواه که دوست دارد از ما طلا طلب کند یا اینکه محدوه مشخصی در قانون برای این موضوع ذکر شده استـ

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرط مجهولی است که باطل است و قابلیت اجرا رو نداره

درود
وارث مازاد بر ماترک متوفی مسولیتی ندارند.

سلام چون شرط مجهول است باطل هست و نسبت به این مورد نمی تواند مطالبه کند ولی در خصوص مهریه درصورتی که از پدرتان ماترک باقی مانده باشد می تواند از محل آن وصول نماید.

اگر این جمله قید شده بله می تواندچون قرارداد سند نکاحیه رسمی است

اولا بهتر بود می نوشتید مادر ناتنی نه همسر پدر
دوما اگر در ستون خواسته چنین نوشته دادخواست وی رد می شود

سلام و درود
۱. چنین چیزی (نامشخص بودن مقدار) در صورت وجود موجب بطلان شرط است لذا امکان مطالبه نیست.
۲. ایشان در هرحال مطالبات خود را صرفا می تواند از ماترک متوفی وصول کند و هیچ کدام از وراث وظیفه و تعهدی ندارند
موفق و موید باشید

تکمیلی
واگر در عقد نامه قید شده باشد می‌توانست از پدرتان مطالبه کند و بعداز فوت پدرتان از وراث نمی‌تواند چیزی طلب کند مگر از اموال متوفی