آیا راهی قانونی هست که ما طبق اون اقدام کنیم و حداقل یک راهی از همسایه جلویی جهت عبور نقلیه بگیریم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۸ #97525735

سلام و خسته نباشید ما یک ملک مسکونی در مرکز شهر داریم که با ملک جلویی قبلا مشترک بوده اند و زمان فروش از وسط تقسیم شده اند جوری که ملک روبه روی ما حدود ۲۰۰ متر میباشد که به طرف کوچه است و ملک ما هم ۲۵۰ متر که پشت ملک جلویی قرار دارد راه عبور ما به کوچه یک راه حدود ۱ متری از بغل ملک جلومون هستش که در زمان قدیم موقع تقسیم زمین اولیه که حدود ۵۰۰ متر بوده بین مالکای قبلی دعوایی بوده که نهایتا ملکا اینجوری تقسیم شدن که توی سند هم چیز مهمی درموردش نوشته نشده سوال اصلی ما اینکه الان ما میخوایم ملکمون رو چند واحد بسازیم با توجه به اینکه مرکز شهر هم هست و جای خوبی دارد ولی مشکلی که داریم راه عبورش هست که عملا نمیشه این کار رو بکنیم (در ضمن ملک جلویی بعد از عقب نشینی از کوچه حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰ متر ایناش باقی میمونه )،حالا از شما کارشناس محترم سوال داریم که ایا راهی قانونی هست که ما طبق اون اقدام کنیم و حداقل یک راهی از همسایه جلویی جهت عبور نقلیه بگیریم ؟مثلا راه عبورمون رو حداقل ۲ متر بکنیم؟ اگه راهی قانونی نداره ما چطور میتونیم از امتیاز ملکمون که تو مرکز شهره به طور کامل استفاده کنیم ؟ اخه الان میتونیم راحت حداقل ۵ واحد بسازیم با اعضای خانواده .
راستی همسایه جلومون هم ی پیر مرد و زنی هستن که راه بیا هم نیستن .
خیلی خیلی ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر بنده ، حسب توضیحات شما هیچ راه قانونی جهت الزام همسایه وجود ندارد

اگر همسایه جلویی نیز قصد تجدیدبنا داشته باشند و در نقشه جدید شهرداری ، برای کوچه مزبور عقب نشینی پیش بینی شده باشد ، با تخریب ملک مذکور، همسایه موظف به عقب نشینی و رعایت حقوق قانونی شما میباشد و در غیر اینصورت هیچ راهکار قانونی جهت الزام همسایه به عقب نشینی وجود ندارد در صورتی که هیچ قصدی برای تخریب و تجدیدبنا نداشته باشد