طریقه طلاق از سوی زن، به چه شکل است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۸ #97501869

باسلام
اگر زن بخواهد از مرد طلاق بگیرد بدلیل ندادن نفقه به مدت بیش ۶ ماه و آزار و فحش دادن به زن طلاق بگیرد و مهریه و نفقه و اجرت المثل خود را به اجرا بگذارد.
بهتر است اول چه کاری انجام و چطور انجام دهد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت عدم پرداخت نفقه به مدت ۶ ماه از موارد عسر وحرج محسوب می‌شود که با دادن دادخواست طلاق و اثبات عدم پرداخت نفقه وهمچنین با اثباث ضرب وشتم ومدارک پزشکی قانونی بر این مبنا اگر دادگاه عسر وحرج را احراز کند حکم طلاق به زوجه داده میشود برای گرفتن مهریه هر زمان که مایل بودید دادخواست مطالبه مهریه بدهید

بایستی ابتدا اثبات عسر و حرج نماید و سپس اقدام به طلاق نماید . مهریه را هر زمانی که بخواهد میتواند مطالبه نماید .

سلام
نسبت به مطالبه مهریه و نیز طرح شکایت ترک انفاق اقدام نموده و متعاقبا چنانچه دلیل و مدرکی دال بر توهین و فحاشی دارید اقدام به طرح شکایت کیفری توهین نمایید، برای مطالبه اجرت المثل نیز می توانید با جلب نظر کارشناس تقاضای اجرت المثل ایام زوجیت را نمایید. پیشنهاد میدهم اگر مالی از همسر می شناسید در ضمن دعوای مهریه اقدام به توقیف نمایید

سلام زن می تواند دادخواست طلاق بدهد. به شرطی بتواند در دادگاه عسر و حرج خویش را اثبات نماید یکی از دلایل اثبات عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه متوالی می باشد/. مسئله ضرب و شتم هم نیاز به ارائه مدرک دارد از طریق اخذ گواهی پزشکی قانونی امکان پذیر است/.