سوء استفاده از سیم کارت چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۱۴ #97497

سلام من زمان دانشجویی برای یکی از دوستان با کارت ملی خودم یدونه سیمکارت ایرانسل خریدم ک ازش استفاده می کرد بعد دانشگاه تموم شد ایشون رفتن ب شهر خودش و دیگه خبری از هم نداشتیم تا اینکه چند روز قبل یه ابلاغیه برام اومد ک شما به علت تهدید و توهین به خانم فلان احضار شدین درصورتی ک اصلا اسم اون خانوم رو نشنیدم و نمیشناسم
رفتم دادیاری ی سری سوال پرسیدن ی لیستی از تماس و اس ام اس های رد و بدل شده داشتن گفتن پیگیری میکنن و یه فیش حقوقی هم گرفتن
بعد من به اون خطی ک برای دوستم خریده بودم تماس گرفتم ک خاموشه و از طریق یکی از دوستان تونستم با اون دوستی ک سیم کارت رو براش خریده بودم ارتباط برقرار کنم ک ایشون هم میگن خودشون همون موقع ها سیم کارت رو گم کردن ولی جایزشو دارن
الان من چیکار باید کنم آیا قانون میتونه اون شخص اصلی ک تهدید و توهین کرده رو پیدا کنه یا پای من گیره؟ میزان جرم این کار چیه؟

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به دلیل اینکه سیم کارت به نام شما میباشد پای شما گیر است مگر اینکه اثبات کنید توسط شخص مذکور استفاده میشده است. سیم کارت را هم باید بسوزانید.