قولنامه با امضا تقلبی در دادگاه تحویل داده؛ برای ضرر و زیان چه اقدامی باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۳ #97473231

با سلام .
ماشینم رو ۵ سال پیش قولنامه میکنم و میفروشم ولی بعد از ۵ سال پلاک خودرو را جدا نکرده فک پلاکم را تحویل دفتر قضایی دادم ولی قولنامه با امضا تقلبی در دادگاه تحویل داده .
برای ضرر و زیان و امضا کلاه برداری چی صلاحه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید به جرم جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

مطابق آنچه در سئوال تان آمده شما معامله انجام دادید

با درود میتوانید نسبت به جعلیت اسناد ابرازی ادعای جعل نموده و تقاضای کارشناسی نمایید

درود بر شما، میتوانید نسبت به قولنامه مذکور ادعای جعل و تقاضای کارشناسی خط نمایید، چنانچه جعل اثبات شود، میتوانید به جرم جعل و استفاده از سند مجعول علیه افراد مذکور شکایت نمایید.

سلام و ارادت
بایستی ایراد جعل نسبت به امضا بگیرید تا موضوع کارشناسی گردد .