آیا بعد از فک پلاک برای جلوگیری از توقیف توسط زوجه استفاده از خودرو، موردی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۶ #97466426

با سلام
برای جلوگیری از توقیف خودرو توسط زوجه آن را به نام مادرم فک پلاک کردم و حالا اگر از خودرو استفاده کنم، آیا می تواند ادعا کند که معامله صوری بوده یا خیر؟
و آیا ادعای او در دادگاه مورد قبول خواهد بود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش مبنی بر صوری بودن را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام اگر بعد در درخواست مهریه خودرو را فک پلاک کرده اید شکی نیست که این انتقال صوری بوده . جرم نیست اما امکان اعلام بطلان معامله وجود دارد .

اگر برای جلوگیری از توقیف خودرو توسط زوجه آن را به نام مادرتان فک پلاک کردید و حالا اگر از خودرو استفاده کنید، نمی تواند ادعا کند که معامله صوری بوده .
وادعای او در دادگاه مورد قبول نخواهد بود، اگر قبل از صدور حکم اجراییه فک پلاک کرده باشید

سلام . با فک پلاک دلیلی برای توقیف وجود ندارد ولی چنانچه در یک اخیر منتهی به مطالبه مهریه باشد میتواند در نحوه وصول مهریه تاثیر گذار باشد