آیا وقتی این فرد به صورت غیرقانونی وارد ملک شخصی بنده شود من حق کتک زدن او را دارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۰ #97464375

یه فردی چند وقت پیش با چاقو به من در منزلم حمله کرد و خوشبختانه با کمک اهالی نتوانست به من صدمه ای بزند و در کوچه شیشه ی ماشین من را شکست و بعد هم که به پلیس زنگ زدیم آمد گفتن او روانی هست و ما نمیتوانی او را بازداشت کنیم چون از این موارد زیاد میایند و میروند و شما نمیتوانی شکایت کنی ( چون این فرد عموی بنده بود با کلی خواهش و التماس از من خواستند از شکایت صرف نظر کنم ) ولی من الان میخوام مدارکی که برای حکم جلب ایشان هست رو فراهم کنن و دلیلی هم دارد این فرد گواهینامه موتور و خودرو سواری دارد، این فرد همیشه همیشه فقط به افراد خانواده خودش آسیب میزند و هیچ آسیبی به افراد غیر از خانواده خودش نزده هست و هیچ پرونده ای هم ندارد، برایم پیامک تهدید به مرگ و فرستادن آدم برای کشتنم میفرستد و من هم به اصرار خانواده ی خود از تمام ظلم هایی که در حقم کرد گذشت کردم.
ولی حالا میخوام اگه این فرد یه بار دیگر همچین تهدید یا فحاشی یا آسیبی خواست بمن بزند مدرک لازم داشته باشم چرا که پلیس فکر میکرد این فرد روانی هست در صورتی که چطور ی فرد روانی میتواند گواهینامه موتور و خودروسواری داشته باشد؟ و من از چه مدارکی میتوانم علیه این فرد برای درخواست حکم جدید استفاده کنم
چون در همان موقع هم آمد گوشی من را شکست و من نتوانستم ثابت کنم . خانواده هم مزیتی بر علت شدن.
ضبط صدا یا همراه با تصویر میتواند مدرک محکمی برای به زندان انداختن این فرد باشد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، با اینکه در اختلافات اقوام صلح و‌ سازش مناسب می باشد اما با‌ توجه به توضیحات شما به نظر می رسد بهتر است که ، به جای مماشات و گوش دادن به حرف دیگران جهت شکایت قانونی به اتهامات متعدد علیه وی اقدام نمایید؛ موفق باشید.