متن عقد نامه چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۳ #97464167

سلام میخواستم بدونم این متن یعنی چه،
ضمن عقد نکاح زوج به زوجه وکالت بلاعزل یا حق توکیل غیر داد که در موارد مشروحه زیر با رجوع به دادگاه و اخذ مجوز از دادگاه پس از انتخاب نوع طلاق خود را مطلقه نماید و نیز به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر داد تا درصورت بذل از طرف او قبول نماید

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر محترم شروط ۱۳ گانه وکاها ۱۲ گانه در عقدنامه یه عقد تشریفاتی است یعنی در عقد نامه مرد به زن وکالت می دهد درصورت تحقق هریک از شروط در عقدنامه و پس از تایید دادکاه اقدام به طلاق نماید

با سلام
(ضمن عقد نکاح زوج به زوجه وکالت بلاعزل) این متن یعنی زوجه بدون اینکه بتواند زوجه را عزل کند، حق طلاق را به او داده.
(یا حق توکیل غیر داد) زوجه می تواند فرد دیگر را در امور طلاق خود وکیل کند.
(که در موارد مشروحه زیر با رجوع به دادگاه و اخذ مجوز از دادگاه) اینجا باید مواردی ذکر شده باشد که زوجه با استناد به آن موارد اقدام کند.
(پس از انتخاب نوع طلاق خود را مطلقه نماید) در اینجا زوجه می تواند نوع طلاق را انتخاب کند. طلاق رجعی یا باین یا خلع.
(و نیز به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر داد تا درصورت بذل از طرف او قبول نماید) یعنی در قبال بذل نیز می تواند طلاق بگیرد.

سلام .‌این حق طلاق می باشد که زوجه در اجرای ان از زوج وکالت گرفته است

ضمن عقد نکاح زوج به زوجه وکالت بلاعزل یا حق توکیل غیر داد که در موارد مشروحه زیر با رجوع به دادگاه و اخذ مجوز از دادگاه پس از انتخاب نوع طلاق خود را مطلقه نماید :
((با توجه به اینکه حق طلاق با زوج است و زوج میتواند هر زمان که بخواهد با رعایت نکاتی زوجه را طلاق دهد. با این وصف زوج میتواند به زوجه وکالت دهد تا هر زمان که زوجه بخواهد به دادگاه مراجعه و از زوج (همسرش) طلاق بگیرد. در این صورت انتخاب نوع طلاق با زوجه است یعنی او میتواند طلاق رجعی بگیرد یا اینکه طلاق بائن .برای توضیح بیشتر به مواد ۱۱۴۳ تا ۱۱۴۹ قانون مدنی مراجعه نمایید.))

و نیز به زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر داد تا درصورت بذل از طرف او قبول نماید:

((با توجه به اینکه طلاق بائن شامل طلاق خلع و طلاق مبارات میشود در این نوع طلاق زوجه باید مالی را به زوج بذل (ببخشد)نماید و زوج (شوهر) نیز اگر این بذل مال را پذیرفت زوجه میتواند طلاق خود را از دادگاه بگیرد. و اگر زوج نپذیرد زوجه نمیتواند طلاق بگیرد. حال با این وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر زوجه میتواند قبول بذل را از طرف زوج (شوهرش) به دادگاه اعلام و خود را مطلقه نماید.))

وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر داد:
زوج به زوجه وکالت بلاعزل میدهد تا زوجه بتواند شخصا خودش به عنوان وکیل از طرف زوج اقدام نماید ویا اینکه از طرف زوج وکیل دیگری بگیرد.