پدرم چندین بار به مادرم میگفت ملکمون برای بچه های کوچیکترم هست، چگونه سهم خود را مطالبه کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #97459769

سلام,
من پدرم فوت شد اول محرم, حالا بعد از فوتش همش دارن اذیتم میکنن مادرم و خواهرم و دو برادرم که از مادر جدا هستیم و از پدر یکی, برادر بزرگترم که پدرم چندین سال پیش از شناسنامه اش اسمش و برداشت و به علته بدرفتاری با پدرم و حالا که فوت شده اومده به من میگه شناسنامه ات رو بده برم دنباله کارایه انحصار وراثت, و میگه با من در نیافت, چطوری میشه یه ادم اسمش تو شناسنامه نیست ادعا کنه, و اینکه ما طبقه پایین هستیم ملکمون دو طبقه است و الان مادر و خواهر کوچکترم طبقه بالا هستن از وقتی پدرم. رفت اونا اذیتهای روحی میدن منو تا که بزارم برم و با خانومم دعوا کنم یا پمپ ابی رو خاموش مییکنن تا اب کم بیاد پایین و بچه ام رو با اب داغ باید بشوره زنم, یا میخام برم پشت بام که پتوی شسته شده رو بندازم راهم نمیدن بالا مثل دزدا برخورد می کنن با من, و دیروز هم به زنم بد و بیراه میگن,
تو رو خدا منو راهنمایی کنید من پدرم چندین بار به مادرم میگفت ملکمون برایه من و خواهر کوچیکترم هست و کسی حقی نداره برادر بزرگتر رو که از شناسنامه برداشت خواهره بزرگتر و که کلا نفرین کرد و برادره وسطی هم که چند سال طبقه پایین بوده و مغازه رو هم داده بود بهش, اونم مال و اموالی بالاخره جمع کرده و حقی نداره اما مادرم و بقیه اصلا براشون مهم نیست راجع به اینم اگر میشه توضیح بدید ممنون میشم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. صرف گفته های پدر شما دلیل بر اسقاط حق دیگران نیست. شما انحصار وراث کنید.. بعدش دادخواست تقسیم ترکه بدید .. دادگاه قانونا سهم هر شخص رو مشخص میکنه و حق کسی پایمال نمیشه

سلام

صرف توصیه های لفظی متوفی کافی نیست و چنانچه متوفی وصیت‌نامه دارد قابل استناد است اما اگر در خصوص تقسیم اموال متوفی بین وراث اختلاف حاصل شود و شما به سن قانونی یعنی ۱۸ سال تمام رسیده اید می توانید دادخواست تحریر و تقسیم ترکه به شورای حل اختلاف محل تقدیم کنید.