سریع ترین راه یا روش ها برای تخلیه ملک و اینکه خونم رو تحویل بگیرم چی هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۹ #97451123

خانه ای خریداری میکنم از یک دختر و سپس به همان دختر و مادربزرگش که مالکان قدیمی ملک بوده اند ملک را اجاره می دهم؛ قرار داد اجاره با دختر تنظیم می شود مطابق با شرایط ایین نانه ۱۳۷۶. با انقضای قرار داد دختر ملک را تخلیه ننموده فذا دستور تخلیه به طرفیف دختر صادر می شود و در اجاره احکام بوده که مادر بزرگ(کسی که در دعوی سمت ندارد) با استناد استشهادیه مبنی بر سکونت در ملک با بهانه عدم تصرف مستاجر(دخترش) در ملک و صوری بودن اجارنامه طی اعتراض به دستور تخلیه در دادگاه موفق به توقف عملیات دستور تخلیه می شود و دادگا با تشکیل جلسه دادرسی و با اراعه دلایل زیر دستور تخلیه را لغو میکند؛
۱. مادر بزرگ(خواهان) ساکنین ملک بوده و مستاجر(دختر) اصلا سکونتی در ملک نداشته و فرارداد اجاره توجهی به مادربزرگ ندارد فلذا دستور تخلیه لغو می باشد.

دستور یا حکم تخلیه مجدد یا خلع ید یا ...

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا که ادعا نقض کننده سند رسمی نمی باشد و این استدلال که قرارداد را با استشهادیه نقض نموده اند دارای ایراد قانونی است ، شما بایستی به رای صادره اعتراض نمایید و در صورت امکان وکیل اخذ نمایید .

سلام با توجه به شرح فوق شکواییه تصرف عدوانی گزینه بهتری است با توجه به اینکه قراردادی در بین نیست و تصرفات غیر قانونی بوده

سلام
با استناد به سند مالکیت و قرارداد اجاره نامه و مراجعه به شورای حل اختلاف میتوانید حکم تخلیه بگیرید. استشهادیه نمیتواند اعتبار سند رسمی را از بین ببرد.
موفق باشید...