آیا می توانم برای پس گرفتن این سکه ها مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۷ #97440378

با سلام و عرض ادب
بنده سال ۹۲ از همسرم به صورت غیابی طلاق گرفتم (البته خودش مطلع بود اما چون جلسات دادگاه نیامد به صورت غیابی حکم طلاق صادر شد). همچنین ایشان برای مهریه شان اقدام کرده بود و بنده چند سکه در صندوق امانی قوه قضائیه تحویل دادم تا حکم طلاق صادر شود. یعنی قاصی صدور حکم طلاق را مشروط به امانت گذاشتن این چند سکه به عنوان پیش پرداخت مهریه تعیین کرده بود. سوالی که خدمت تون داشتم این بود که: هم اکنون با گذشت ۷ سال از موعد طلاق و اینکه همسر سابق ام برای دریافت مهریه اش اقدام نکرده است و از طرفی سکه ها در صندوق قوه قضائیه بلاتکلیف مانده است، و از طرفی خودم نیاز مالی دارم، آیا می توانم برای پس گرفتن این سکه ها مراجعه کنم؟
اگر بله، به کدام شعبه قضایی باید مراجعه شود.
متشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
این امر صرفا به نظر دادگاه بستگی دارد شما میتوانید با مراجعه به اجرای احکام شعبه صادر کننده رای مراجعه و کسب تکلیف نمایید