خانواده دختر می توانند مهریه دخترشان را که فوت شده درخواست کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶,۶۱۴ #97388996

با سلام
شرایط یک زن و شوهر به این صورت بوده که زوجه (در دوران عقد و باکره بوده) فوت کرده و یک ملک به نام خودش داشته، نصف ملک را شوهر دختر می برد و نصف ملک را خانواده دختر می برند.
حالا خانواده دختر می توانند مهریه دخترشان را که فوت شده درخواست کنند؟
آیا آن نصف ملک که به شوهر دختر می رسد به پدر و مادر دختر می رسد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به میزان سهم الارث می توانند مهریه را مطالبه کرده و همین خانه را توقیف نمایند .

بله میتوان مهریه را وصول کرد

بله میتوانند مهریه ایشان را مطالبه نمایند ، چون باکره بودند نصف مهریه را میبردند که از این مقدار سهمی به شوهر تعلق دارد و مابقی را پدر و مادر میتوانند مطالبه نمایند .

سلام و وقت بخیر
خانواده خانم می توانند دادخواست مطالبه مهریه مطرح نمایند و بعد از پرداخت مهریه از ماترک متوفی سهم الارث ورثه تعیین و بین وراث تقسیم می شود.

بله وراث میتوانند مهریه را مطالبه کنند.
نصف ملک به شوهر و پدر و مادر
سهم شوهر نصف
سهم پدر و مادر هم دوششم یعنی یک سوم جمعا
و تتمه نیز به نسبت سهام چون هر دو فرض بر هستند تقسیم میشود.