اگر بابت مطالباتم شکایت کنم آیا میتوانم قانونا سفته را از وی پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۵ #97380693

بنده بمدت ۵ سال در یک آزمایشگاه بعنوان مدیر فنی مشغول به کار بودم بدلیل پایین بودن دستمزد و اختلاف بر سر شرایط کار از سوی کارفرما به صورت شفاهی اخراج شدم. کتبا و شفاها از کارفرما تقاضای تسویه حساب و تحویل وسایل و تجهیزات به وی را ارائه دادم و از آنجا که من قصد شکایت بابت مطالبات حقوقی خود را دارم کارفرما به درخواست من توجهی نکرده. با توجه به اینکه من سفته ای به مبلغ ۲۰ میلیون تومان بدون قید ضمانت حسن انجام کار و بدون دریافت رسید دست وی دارم اگر بابت مطالباتم شکایت کنم آیا میتوانم قانونا سفته را از وی پس بگیرم؟ اگر میشود چگونه باید این کار را انجام دهم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای دریافت سفته باید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی استرداد کنید

سلام
شما میتوانید با مراجعه به اداره کار محل خدمت علیه کارفرما تمامی مطالبات خود را مطرح کنید
سفته هم متاسفانه با شرایطی که فرمودید قابل بازگشت نیست چون عبارت حسن انجام کار را قید نکردید

سی روز از تاریخ اخراج وقت دارید از اداره کار محل حوزه کارتان شکایت کنید همچنین لازم به ذکر است ارسال شکایت از طریق سایت سامانه جامع روابط کار امکان پذیراست بایستی جهت تایید اصالت به دفتر پیشخوان دولت جهت ثبت نام اقدام فرمایید نکته بعد چنانچه کارفرما بخواهد از سفته شما سو استفاده کند بابت خیانت در امانت میتوانید شکایت کنید