اگر من بخواهم شکایت کنم با توجه به فیش واریزی که دارم چکار باید بکنم, چطور دادخواست به دستش میرسه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۳۷ #97373419

سلام خسته نباشید من ۲ ماه پیش برای شخصی در ترکیه وجهی واریز کردم تا برای من حواله بزنن ولی این کار را نکردن حالا پول من را هم پس نمی دن اگر من بخواهم شکایت کنم با توجه به فیش واریزی که دارم چکار باید بکنم چون ترکیه هست چطور دادخواست به دستش می رسه و من هم آدرسی ندارم ازشون فقط شماره تلفن ازشون دارم با سپاس

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما دادخواست تنظیم و سپس تقدیم دفتر خدمات قضایی می کنید و بعد انها ابلاغ می کنند
شما با مدرک موجود می توانید مطالبه وجه کنید