آیا خطری از این بابت شرکت ما را تهدید می‌کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #97368340

سلام

یک شرکتی بابت خدمات ارائه شده به ما فاکتور رسمی ارائه داد و ما هم در اظهارنامه ارزش افزوده و هم در معاملات فصلی رد کردیم ولی شرکت فروشنده در اظهارنامه ارزش افزوده و معاملات فصلی خودشان را رد نکرد.

آیا خطری از این بابت شرکت ما را تهدید می‌کند؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر خطر تعقیب تحت عنوان فرار مالیاتی شرکت فروشنده را تهدید میکند.

سلام و وقت بخیر
اثری مترتب شما نیست چون فاکتورها قانونا باید در دفاتر و اظهارنامه ها ثبت شود لذا در صورت بروز مشکل شرکت خاطی جریمه می شود .