در صورتی که شخصی از طریق تلگرام مزاحمت ایجاد کرده و دیلیت اکانت کرده باشد و من اسکرین شات از پیام ها داشته باشم قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۲ #97362234

باسلام
یک شخصی پیام هایی تهدیدی در رابطه با خانواده من در تلگرام برام ارسال کرده که شماره ای از وی ثبت نشده برای من فقط از آیدی  شخص اسکرین شاتگرفتم و خود شخص بعد دادن پیام بلافاصله پاک میکرد و بعد از تموم شدنش کلا دیلیت اکانت کرد و من فقط از یه تعداد از پیام ها اسکرین شات دارم ایا شکایت کنم میتونم شخص رو پیدا کنم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیامهای تلگرام درصورتی که دیلیت اکانت نشده باشد امکان پیگیری وجوددارد اما درصورتی که اسکرین شات از پیامها وجود داشته باشد وبعداز آن دیلیت اکانت شده باشد میتوانید دادخواست بدهید ولی به سختی قابل اثبات است و بستگی به نظر قاضی دارد.