آیا در مرحله دادیاری میشود درخواست تحقیق از جانب خود را داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۳ #97358482

سلام
تو دعوا زدن منو به خاطر اینکه سرپوش رو قضیه بگذارند یکی از طرفین دعوا برگشته گفته همون پلاتین دستم جابجا شده، من الان تو مرحله دادیاری به دادیار درخواست بدم که می خوام از بیمارستان ها استعلام بگیرم، که طرف قبلا پلاتین دستش مشکل داشته.
درخواستم رو قبول میکنه؟
موافقت میکنه اگر نکرد تو چه مرحله ای باید اینکار رو بکنم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید تقاضا نمایید که سابقه پزشکی ایشان استعلام شود

با درود عطف به پاسخ قبلی.. شما شاکی پرونده هستید و ایشان که مدعی هستند باید باید ادعای خود را جداگانه در پرونده ای مجزا شکایت و اثبات نمایند ضمن اینکه اصل جابجایی پلاتین محرز نیست، منتسب بودن این جابجایی هم به شما محرز نیست ضمن اینکه معلوم نیست این جابجایی آثار جراحت یا شکستگی داشته یا خیر. شما میتوانید در صورت شکایت درخواست نمایید ادعای مدعی با ارجاع به پزشکی قانونی و استعلام از بیمارستان های محل مداوا احراز شود.

با سلام
میتوانید تقاضای ارجاع موضوع به پزشکی قانونی جهت صحت و سقم ادعای طرف مقابل را مطرح نمایید