در صورتی که شاکی پرونده مربوط به کتک کاری رضایت ندهد چه مشکلی پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۵۱ #97347

با سلام و خسته نباشید

بنده با شخصی به دلایلی دست به یقه شدم و به صورت طرف سیلی زدم . از من شکایت شده و در گزارش پزشکی قانونی کبودی گردن و کبودی مچ پا نوشته شده است . شاکی می گوید من دیه نمی خواهم و رضایت هم نخواهم داد تا به زندان بروی . در صورتی که دعوای ما فقط باعث کبودی شده و هیچ زخمی درکار نیست . ضمنا شاکی در اظهارات خود نوشته که من فحاشی کردم و من هم در اظهارات خودم نوشتم او فحاشی کرده است . می خواستم بدونم معمولا چه حکمی برای این گونه جرائم صادر می شود و آیا در صورت عدم رضایت شاکی حتی با پرداخت دیه به زندان خواهم رفت ؟

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه سابقه کیفری موثر نداشته باشید با گرفتن وکیل میتوانید برای تبدیل مجازات اقدام کنید ولی اگر وکیل نداشته باشید ممکن است مجازات حبس در نظر گرفته شود.