درخواست تامین دلیل مجدد و درج ریز به ریز خواسته ها در تامین ممکن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #97332963

سلام
من درخواست تامین دلیل از شورای حل اختلاف انجام دادم و در هنگام حضور کارشناس موضوعات را توضیح دادم ولی ایشان فقط یک گزارش تصویری دادند که این اتفاقات افتاده که گزارش مثل خبرنگار تلویزیون بود!! و گفت دلایل که باعث این اتفاقات شده را کارشناس انتخاب دادگاه نظر می دهد! و هزینه و زمان را هم از دست دادم. حالا می توانم دوباره تامین دلیل کنم؟ و سوال دوم: مشکلی نیست در متن درخواست ریز به ریز خواسته ها را بنویسم یا نمی شود؟ با تشکر از راهنمایی جامعی که می کنید.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در تامین دلیل می بایست دادگاه موارد خسارات وارده را به صورت کامل و دقیق در گزارش کارشناسی خود مطرح نماید و بعد از آن شما میتوانید با تقدیم دادخواست الزام به پرداخت خسارات وارده را با جلب نظر کارشناس که میزان آن را تعیین میکند اقدام نمایید!