همسر دوم مادرم مانع دیدار من و مادرم می شود آیا راهکار قانونی برای ملاقات ما وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #97315083

با سلام خدمت کارشناس محترم آیا راه حل قانونی وجود دارم که بتوانم مادرمان را ملاقات و از سلامت ایشان مطلع شویم؟ دو سال است که بدلیل ازدواج مجددشان و عدم رضایت آن مرد به داشتن ارتباط بین مادر و فرزندان از هر گونه دیدار و ارتباط با ایشان محرومیم و بشدت دلتنگ ایشانیم لذا راه حل قانونی جهت اقدام وجود دارد ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
اگر مادرتان در منزل همسرش زندگی میکند شما نمیتوانید به آنجا بدون رضایت همسرشان مراجعه کنید ولیکن مادرتان میتوانند به منزل شما یا مکانی دیگر بیایند تا شما ایشان را ملاقات کنید و همسر ایشان نمیتوانند مانع از این کار شوند .

با سلام ووقت بخیر
با استناد به ماده ۴۰ قانون حمایت از خانواده طبق این ماده هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد جلوگیری از دیدن فرزند استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذی‌نفع منوط به بازداشت میشود .
حال اینکه این آقا اجازه ملاقات به شما نمیدهد و شما طبق قانون اجازه ملاقات مادرتان را دارید ازطریق مراجع قضایی میتونید اقدام کنید .